Over ons

Oprichter – Hamdi Dalan (1911-2000)

De basis van de Dalan kwaliteit werd gelegd in 1941 door Hamdi Dalan tijdens een workshop in de Namazgah-sector van Izmir, waar de productie van de Dalan-traditionele 100% pure olijfoliezeep plaatsvond. De Dalan familie transformeerde deze workshop in 1976 naar Dalan Kimya Endustri A.S. In 1981 startte Dalan de moderne zeep- en glycerol productie in zijn nieuwe Pinarbasi-faciliteiten in Izmir en startte later in 2006 de cosmeticaproductie.

In het Dalan’s assortiment zitten zowel persoonlijke verzorgingsproducten als bar- en vloeibare zeep, douchegel, bodylotion, handcrèmes, scheercrèmes en shampoo. Daarnaast ook industriële producten zoals glycerine, zeep noedels en gesegmenteerde zeep.

Dalan Kimya verkoopt haar producten onder zeven verschillende geregistreerde merken, zoals Dalan, Diana, Nancy, Cindy, Alara, Adalya en Roxy.

Dalan Kimya-producten slaagden erin om in 2007 132 landen in vijf continenten te bereiken. Dalan heeft 20 procent aandeel in Turkse zeep uitvoer, en behoort tot de top vijf exportbedrijven in de sub sector van zeep en andere schoonmaakmiddelen.

In de snelle concurrerende en mondialiserende wereld markten houdt Dalan het principe aan om consumenten te voorzien van nieuwe en andere producten. Dalan Kimya staat open voor technologie en innovatie en volgt de wereld tendensen zeer nauw. De innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten worden geproduceerd met behulp van de nieuwste technologieën, met een hygiënische en milieuvriendelijke aanpak en het streven om op alle manieren de consument te bevredigen. Dalan Kimya is van mening dat klanten vooral tevreden moeten zijn en in 2003 heeft Dalan zijn ISO-9001: 2008 Quality Management System Certificaat ontvangen (het certificaat dat laat zien dat deze normen zijn geïmplementeerd als beheers methode) en ISO-22716: 2007 Cosmetics GMP (Good Manufacturing Practices) Certificaat gedocumenteerde assertieve activiteiten.

Dalan Kimya heeft vele successen geregistreerd in verpakking competities waar hij sinds 2000 aan heeft meegedaan. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste prijzen die we ontvangen hebben:

 • Agora Oliveoilzeep / 2005 TSE Golden Packaging Award
 • Dalan Gliserinli Oliveoil Zeep / 2004 TSE Golden Packaging Award
 • Dalan Family Soap / 2004 TSE Golden Packaging Award
 • Dalan Innovation / 2004 TSE Golden Packaging Award
 • Dalan Fruits / 2004 TSE Golden Packaging Award
 • Dalan Antique / 2003 World Star Award
 • Dalan Man & Woman / 2003 TSE Golden Packaging Award
 • Dalan Waves / 2002 TSE Golden Packaging Award
 • Dalan Roxy Toz Sabun / 2001 TSE Golden Packaging Award
 • Diana Fruit Harmony / 2001 TSE Golden Packaging Award
 • Cindy Dream Flowers / 2001 TSE Golden Packaging Award

Hamdi Dalan zei: “Succes komt met superieur werk en een maximale economie.” Dit is een idee dat Dalan heeft onthouden en als motto is aangenomen. Net als in het verleden zal Dalan Kimya volgens dit principe blijven werken om een ​​centrale rol te blijven spelen in technologie, kwaliteit en vertrouwen.