Fabriek en machines

Dalan Kimya faciliteiten zijn gebouwd op 70.000 m² grond. De belangrijkste productiefaciliteit, product- en grondstof opslagruimte beslaat 30.000 m² van dit gebied.

Dalan Kimya behandelt verzeping op volledig geautomatiseerde systemen en maakt gebruik van de nieuwste technologieën in de productie.

Met behulp van een formule die sinds eeuwen is behouden, wordt de traditionele pure Olijfoliezeep 100% olijfolie geheel met de hand gemaakt. Olijfolie, geperst uit olijven van de Egeïsche regio, door Dalan Yag Factory, gevestigd in Aydin, Köşk, wordt gebruikt door Dalan Kimya om deze 100 % pure olijfolie zeep te produceren.

De grondstoffen die in de zeepproductie van Dalan worden gebruikt en de analyse en controle van haar eindproducten zijn in de TS-54 standaard (die de standaard is van Turkije). Glycerine is een bijproduct van zeep en Dalan’s glycerine productie analyse en -controle voldoet aan productspecificaties bepaald door TS-829 (glycerine normen die door Turkije worden gedragen), USP-27 (Verenigde Staten Pharmacopeia-glycerine normen die door de Verenigde Staten worden gedragen) En EUROPESE PHARMACOPOEIA 4-normen (glycerine-normen die gedragen worden door landen van de Europese Unie).

Dalan Kimya is Turkije ‘s grootste producent van traditionele 100 % pure olijfolie zeep en is een van de drie grootste bar zeep, glycerine, zeep noodle en granulaat zeep producenten in Turkije.