Milieu, gezondheid en veiligheid

Om ons milieu voor toekomstige generaties te beschermen en hen een gezonde wereld achter te laten, werkt Dalan op een manier die bewust is van natuurlijke hulpbronnen en ecologie. Een werkwijze waarin rekening wordt gehouden met de criteria van het milieubeheersysteem en een milieuvriendelijke productiebenadering aanhoudt.

Ons doel is om het verbruik te verminderen en om milieuvriendelijke producten en systemen te ontwikkelen die het recyclen en hergebruik vereenvoudigen. Door gebruik te maken van milieuvriendelijke productietechnologieën, streven wij ernaar om minimum aan water en energie te verbruiken, om zo te helpen bij het voorkomen van de opwarming van de aarde. We streven ernaar om een ​​minimum hoeveelheid aan afval te creëren, om zo bij te dragen aan het behoud van het ecologisch evenwicht.

Het afvalwater van de productie wordt behandeld volgens de door Izmir City vereiste ontladingsnormen en wordt geloosd in het kanaal van City Waste Treatment Facility in Çiğli.

Dalan is bewust dat milieuverantwoordelijkheid niet eindigt bij productie en distributie en werkt met het CEVKO Instituut, gemachtigd door het ministerie van Milieu en Bossen, om zo te garanderen dat al het verpakkingsafval wordt gerecycled en retourzending wordt gewaarborgd.

Werkveiligheid

Een Dalan WS Board en een WS Consultant is in het leven geroepen waarin Dalan medewerkers die de Dalan productiestructuur goed kennen in zijn vertegenwoordigd. De raad en de consultant maken maandelijkse examens en controles, waar na duidelijke problemen wordt gerapporteerd aan het top management. Om zo de implementatie en continuïteit van WS-oplossingen te waarborgen. Het doel van deze activiteit is het creëren van een werkomgeving waar alle werknemers in veiligheid kunnen werken.